Φαίδρα Παπανδρέου: Η 17χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου δηλώνει ότι την ενδιαφέρει η πολιτική

25/11/2023 | 12:44

 

Η 17χρονη κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου, µε ύψος 1,78 µ., περπάτησε στο show της Σίλιας Κριθαριώτη στο Madwalk 2023 κι έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα έδωσε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια, τη σχέση με τους γονείς της ενώ σχολιάζει και την πολιτική κατάσταση της χώρας μας.

Πες µας λίγα πράγματα για σένα

Είμαι 17 χρόνων, πηγαίνω στο St Catherine’s British School και φέτος είναι η τελευταία µου χρονιά. Σκέφτομαι να ασχοληθώ µε το marketing, αλλά μπορεί να ασχοληθώ και µε την πολιτική.

Τι εννοείς;

Θέλω παράλληλα να σπουδάσω και International Relations. Με ενδιαφέρει η πολιτική. Μου αρέσει να έχω γνώση για το τι γίνεται γύρω, να μπορώ να έχω άποψη και, φυσικά, να προσφέρω στον κόσμο ό,τι μπορώ.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν παππούς σου. Τι θυμάσαι από εκείνον;

Δυστυχώς, δεν είχα την τύχη να γνωρίσω τον παππού µου. Τον ζω από τις ιστορίες που ακούω, από την οικογένειά µου και από τους ανθρώπους που τον ήξεραν. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, διότι ήταν ένας πραγματικός ηγέτης, τον οποίο λάτρεψε και αγάπησε ο κόσμος, γιατί ήταν δίπλα τους.

Πατέρας σου είναι ο Νίκος Παπανδρέου και μητέρα σου η Αλεξία. Τι συμβουλές σού δίνουν;

Οι γονείς µου είναι πάντα στο πλευρό µου. Με στηρίζουν σε ό,τι κάνω. Είναι οι κολλητοί µου. Ξέρουν τα πάντα για µένα, τα μοιράζομαι όλα μαζί τους. Η μητέρα µου είναι η καλύτερή µου φίλη και μάλιστα, όταν κάνω πασαρέλα στο Madwalk, είναι από κάτω και µου δίνει δύναμη. Είναι πάντα δίπλα µου.

Πώς σου φαίνεται το σημερινό ΠΑΣΟΚ;

∆εν θα ήθελα να πάρω θέση δημόσια, δεν υπάρχει λόγος. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πατέρας µου, ο Νίκος Παπανδρέου, είναι ένας άνθρωπος γεννημένος για την πολιτική – άλλωστε του το είχε πει και ο παππούς µου. Ο πατέρας µου είναι ένας άνθρωπος µε αξιόλογες σπουδές, παράλληλα όμως είναι χαμηλών τόνων και μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτόν τον τόπο. Είμαι υπερήφανη για εκείνον. Είναι ένας άνθρωπος που δεν λέει πολλά λόγια, αλλά κάνει πράξεις. Έτσι πρέπει να είναι οι πολιτικοί. Του έχω τεράστια αδυναμία, είναι ο καλύτερος μπαμπάς για µένα. Επίσης, η μητέρα µου είναι μια δυναμική γυναίκα, που στηρίζει τον σύζυγό της και στα πάνω του και στα κάτω του. Για µένα είναι πηγή έμπνευσης.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Στέφανο Κασσελάκη;

∆εν θέλω να µπω στη διαδικασία να κρίνω κανέναν πολιτικό. Γενικότερα, η άποψή µου, ως μια κοπέλα που σε λίγο καιρό θα γίνει 18, είναι ότι ο κόσμος θέλει έργα και όχι λόγια. Αυτό το λέω για όλους τους πολιτικούς. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει λόγια

https://www.govastileto.gr/

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο η εκπαιδευτικός Καίτη Μαυράκη, σύζυγος του πνευμονολόγου Γιάννη Λύχρου

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ