Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος άνδρα στην Αιγιαλεία

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2024 στο Αίγιο.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος μιας ημεδαπής γυναίκας, τα πλήρη  στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, τον Ιούνιο του 2024, ημεδαπός άνδρας επικοινώνησε μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης με άγνωστους δράστες, οι οποίοι είχαν αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης χωματουργικού μηχανήματος και συμφώνησαν  για την αγοραπωλησία. 

Ο καταγγέλλων κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό της κατηγορούμενης, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των -2.480- ευρώ, σε δυο ισόποσες δόσεις, χωρίς να έχει παραλάβει το χωματουργικό μηχάνημα έως σήμερα. 

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν ενδελεχείς και συστηματικές έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της απάτης και την ταυτοποποίηση της κατηγορούμενης. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της κατηγορούμενης θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας / Παράλληλη έδρα Αιγίου.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Η Ασφάλεια έπιασε τους “νταήδες” Ρομά που λήστευαν πολίτες σε πεζόδρομους

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ