Εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη κλοπές στη Ναύπακτο

Εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη κλοπές στη Ναύπακτο- Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών ανδρών και μιας γυναίκας.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δύο κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, στη Ναύπακτο.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες, σε βάρος δύο αλλοδαπών ανδρών και μια ημεδαπής γυναίκας κατηγορούμενων για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα:

Στις 20-12-2024, στη Ναύπακτο, η κατηγορούμενη ανέμενε πίσω από ηλικιωμένο άνδρα, που έκανε ανάληψη χρημάτων σε ΑΤΜ. Ο ηλικιωμένος ξέχασε στο ΑΤΜ το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, το οποίο έκλεψε η κατηγορούμενη. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας εντόπισαν την κατηγορούμενη, η οποία μετά τον σχηματισμό δικογραφίας, σε βάρος της, επέστρεψε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό στον παθόντα.

Στις 03-03-2023, στη Ναύπακτο, οι δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι διέρρηξαν οικία ηλικιωμένου άνδρα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της 800 ευρώ, κοσμήματα, γυναικείες τσάντες, ανδρικά ρολόγια, μια τηλεόραση και διάφορα εργαλεία, με την συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας / Παράλληλη Έδρα Μεσολογγίου.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα