Έξι ώρες ανοικτά της Ζακύνθου πλοίο της γραμμής – Με βάρκες η μεταφορά επιβατών στο λιμάνι

“Οδύσσεια” για τους περίπου 300 επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγου πλοίου “Mare di Levante”, που εκτελούσε πρωινό δρομολόγιο από το λιμάνι της Ζακύνθου στην Κυλλήνη.

Σύμφωνα με κάτοικο της Ζακύνθου και αναγνώστη του tempo24.news, οι επιβάτες μετά από παραμονή έξι ωρών στη μανιασμένη θάλασσα, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του νησιού, με βάρκες.

Όπως έγινε γνωστό στο πλοίο που απέπλευσε στις 11 το πρωί της Κυριακής και ενώ είχε διανύσει πάνω από δυο μίλια από το λιμάνι του νησιού του Ιονίου, ανακοινώθηκε πως υπάρχει βλάβη στη μια μηχανή, η οποία τέθηκε εκτός λειτουργίας. 

Ο πλοίαρχος λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει το ταξίδι προς την Κυλλήνη, αλλά να επιχειρήσει να επιστρέψει στη Ζάκυνθο, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Ζακύνθου αποφασίστηκε το πλοίο να μείνει ανοιχτά της Ζακύνθου, έως ότου κοπάσουν οι άνεμοι και καταφέρει να επιστρέψει με ασφάλεια.

Στο νησί της Ζακύνθου επρόκειτο να καταπλεύσει το «Fior di Levante», προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η συγκοινωνία.

Με πληροφορίες imerazante.gr, enikos.gr

 

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το χειροκρότημα είναι το βραβείο του καλλιτέχνη, ο λόγος ύπαρξης»

Ομάδα χάκερ που φέρεται να σχετίζεται με το Ισραήλ έκλεψε κρυπτονομίσματα αξίας 90 εκ. δολαρίων που χρησιμοποιεί το Ιράν

Ο Αλεξάντερ Πείν στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου “Θόδωρος Αγγελόπουλος”

Εθελούσια εκκένωση Αμερικανών υπηκόων από το Ισραήλ ετοιμάζουν οι ΗΠΑ

Συγκλονιστική Ρόγκα: «Αντιμετώπισα τον καρκίνο σαν μια συνηθισμένη αρρώστια, ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω»

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Λήψη νομοθετικών μέτρων για τη θερμική καταπόνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Έλαμψε στο ΣΕΦ συντρίβοντας την Ελβετία και έδειξε έτοιμη για τα δύσκολα η Εθνική!

Άρης Τσάπης: «Αν δεν μου έλειπε το θέατρο θα έμενα και χειμώνα στη Σέριφο» λέει ο Θανάσης του «Ευτυχισμένοι Μαζί»