Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Κατσαρής από την προεδρία του Ερασιτέχνη

24/06/2025 | 22:45

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Όπως έγινε γνωστό, ο Θανάσης Κατσαρής παραιτήθηκε από την προεδρία του Ερασιτέχνη, ο οποίος με την απόφασή του να υπογράψει συμφωνητικό-μνημόνιο με τον επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη δημιουργία της νέας Τούμπας και είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις από τον κόσμο -και όχι μόνο- του «δικεφάλου του βορρά».

«Έχει έρθει η ώρα να κοιτάξουμε όλοι κατάματα την πραγματικότητα και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Έχω ήσυχη και καθαρή την συνείδηση μου ότι έπραξα το καλύτερο για τον Συλλόγο μας», αναφέρει για την παραπάνω πράξη του.

Τονίζει δε, πως στο συμφωνητικό που υπεγράφη «οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν από κοινού να συνεργαστούν με σκοπό την ανέγερση γηπέδου με ίδια κεφάλαια του κ. Μυστακίδη, στην Τούμπα και μόνο στην Τούμπα».

Και το ερώτημα είναι εάν πλέον, μετά την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή, θα ισχύει το μνημόνιο που υπεγράφη για το θέμα του γηπέδου ή αν ο κύριος Μυστακίδης θα δηλώσει την απόσυρσή του από το έργο!

Ο Θανάσης Κατσαρής υπήρξε πρόεδρος του Ερασιτέχνη για περισσότερο από μια 20ετία και πλέον ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως μπαίνει σε διαδικασία εκλογών για τον διάδοχό του.

sport-fm.gr

Σαν σήμερα 25 Ιουνίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρά τραυματισμένος δικυκλιστής μετά από σύγκρουση

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Tι αναμένεται να πει στην παρέμβασή του σήμερα ο Πρωθυπουργός

Εύθραυστη εκεχειρία Ιράν-Ισραήλ: Ο Τραμπ επιμένει πως κατέστρεψε τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις – Νέες απειλές Νετανιάχου

Ιωάννη Τούνη: «Ωραίοι δικαστές του πληκτρολογίου»

Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα για το εργατικό ατύχημα στο Σταροχώρι Ερυμάνθου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025

Το Ιράν συνέλαβε 700 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ