Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν είχα κάποια τηλεοπτική πρόταση γιατί είχα πει πως δεν θα κάνω τηλεόραση φέτος»

07/10/2025 | 19:17

Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για τον γιο της λέγοντας πως  όλα είναι υπέροχα.

«Αν δεν είχα τον Γρηγόρη δεν ξέρω πώς τα έφερνα βόλτα. Μόνο που βλέπω το μωρό μου, είμαι χαζομαμά. Ο γιος μου είναι ένας μπουλουκάκος που τρώει πολύ. Μπορώ να μιλάω ώρες γι’ αυτόν».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε και στο εάν δέχτηκε τηλεοπτικές προτάσεις αυτή τη χρονιά.

«Όχι γιατί είχα δηλώσει πως δεν θα κάνω τηλεόραση. Το μωρό είναι πολύ μωράκι για να λείπω τόσες ώρες».

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ