Ευρωεκλογές 2024: Τα τρία πρώτα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

15/05/2024 | 14:29

Τα τρία πρώτα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των Ευρωεκλογών δόθηκαν στη δημοσιότητα με τον Στέφανο Κασσελάκη να πρωταγωνιστεί σε αυτά.

Πρόκειται για την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για μια «Καλύτερη ζωή τώρα» σε ό,τι αφορά τα θέματα της υγείας, της φορολογίας και της ακρίβειας, που παρουσιάζονται από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, σε τρία αντίστοιχα τηλεοπτικά σποτ που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα.

Τα τρία σποτ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι τα πρώτα μιας ολόκληρης σειράς, που θα ακολουθήσουν, «με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του ελληνικού λαού για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου