Ευρωεκλογές 2024: Ο Νίκος Παπαδημάτος Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ. στην Αχαΐα

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής:

Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τη δύσκολη αναμέτρηση των Ευρωεκλογών στην Αχαΐα.

Πρόκειται για τον πρώην Βουλευτή Νίκο Παπαδημάτο ο οποίος συνδέει το όνομά του με τα 50 χρόνια της λαμπρής ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας.

Μέλος του πρώτου εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ το 1974, ιδρυτής της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, πρώην Βουλευτής είναι μερικοί από τους σταθμούς της πενηντάχρονης πορείας του εμβληματικού στελέχους μας και η πρόταση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη προς την κεντρική διοίκηση και τη γραμματεία οργανωτικού έτυχε εντυπωσιακής αποδοχής και από αύριο Μεγ. Δευτέρα ο κ. Νίκος Παπαδημάτος αναλαμβάνει επικεφαλής του εκλογικού αγώνα.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα μέλη της επιτροπής που μαζί με τους Βουλευτές, τους Πολιτευτές, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., τους Τομεάρχες και τους εθελοντές ξεκινούν τη συναρπαστική εκλογική προσπάθεια των Ευρωεκλογών.

Όλοι μαζί με αποφασιστικότητα θα απευθυνθούμε σε όλους τους πολίτες της Αχαΐας, παρουσιάζοντας τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου και το όραμα της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρώπη.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε και έχτισε βήμα βήμα και πάλι της αξιοπιστία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Με εκδηλώσεις διαλόγου, επισκέψεις, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, ανοιχτές συζητήσεις θα εξηγήσουμε τη σημασία των Ευρωεκλογών και θα πούμε στον κόσμο γιατί είναι πολύ σημαντικό η Νέα Δημοκρατία να είναι ισχυρή.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ