Εύη Βατίδου: Ο πρώην σύντροφός της μιλά για τον χωρισμό τους

05/07/2023 | 17:29

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο πρώην σύντροφος της Εύης Βατίδου, Ηλίας Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό τους τονίζοντας πως ήταν μια κοινή τους απόφαση ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της Εύης Βατίδου.

«Είμαι πολύ καλά και δε θέλω να κάνω πλέον καμία άλλη δήλωση που να αφορά την προσωπική μου ζωή. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δε θα ήθελα να αναφερθώ άλλο στην προσωπική μου ζωή. Ουδέν σχόλιο για τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου. Δε με έχει πληγώσει κάτι, δεν κρατάω κακία σε ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που έχω περάσει χρόνο μαζί τους.

Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση. Δε κρατάω καμία κακία. Όλα καλά. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, δε πρέπει να υπάρχουν αναμμένες φωτιές. Έχει τελειώσει. Αυτό ήταν. Είναι καλό να κοιτάμε πάντα τα πράγματα θετικά. Ό,τι γίνεται, γίνεται πάντα για καλό» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

govastileto.gr

Στην Οικονομική Αστυνομία ο φάκελος της τεράστις υπεξαίρεσης από το Ταμείο Νομικών Πάτρας-Αιγίου

Κοινωνικός τουρισμός: 74.327 πήγαν διακοπές τον Ιούνιο με voucher της ΔΥΠΑ – Δημοφιλέστερος προορισμός η Εύβοια

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Κατερίνα είναι στη θέση εγκυμοσύνης ε; – Καλομελέτα κι έρχεται!»

Μετέφερε παράνομα 16 φίδια σε… βαλίτσα

Βραδιά από την ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

Πάτρα: Μέσα σε 8 ώρες “έφυγε” ο άτυχος 36χρονος γιός παιδιάτρου – Ακόμη αναζητούν τι προκάλεσε το μοιραίο

Το σήκωσε το τιμημένο! Όταν η Ελλάδα έγραψε το μεγαλύτερο έπος στην Πορτογαλία στο Euro 2004 ΒΙΝΤΕΟ

Στο “κίτρινο συναγερμό” για φωτιές η Δυτ. Ελλάδα και σήμερα – ΧΑΡΤΗΣ