Ευγενία Σαμαρά: Το πρώτο της μήνυμα μετά το φινάλε της σειράς «Όσο έχω εσένα»!

05/02/2019 | 21:20

Η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Όσο έχω εσένα, έριξε τίτλους τέλους τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. 

Το σήριαλ ολοκληρώθηκε πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, μετά την προβολή 100 επεισοδίων, καθώς δεν σημείωνε την αναμενόμενη τηλεθέαση. Έτσι μετά από σχεδόν πέντε μήνες, την Κυριακή προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο.

Η Ευγενία Σαμαρά θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το τέλος της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε και να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του σήριαλ και συγκινημένη έγραψε: “[It’s A Wrap] Χθες προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του #osoexwesena στο @skaitv.gr! Τελείωσε με ένα μεγάλο χαμόγελο και είναι ακριβώς αυτό που είχα τις περισσότερες από τις μέρες που ζήσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά και σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί!! Εις το επανιδείν φίλοι μου!! ΥΓ1: Δεν μπορούσα να σας κάνω όλους ταγκ. ΥΓ2: Δεν μπορούσα να βάλω και άλλες φωτός. ΥΓ3: Έχω μια ιστορία για την κάθε φωτό. Ευλογία. ΥΓ4: Ο Αρκούδος ονομάζεται Σπύρος και ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής. ΥΓ5: Όλες οι #backstage #photos είναι του @stanoti. ΥΓ6: @stefanosblatsos σε ευχαριστώ γιαυτό το ταξίδι».

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία