Έβαλε φωτιά και προκάλεσε έκρηξη σε πολυκατοικία

28/04/2023 | 18:08

‘Ανδρας περιέλουσε με βενζίνη κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας στην Πτολεμαΐδα βάζοντας φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη, κατά την οποία ο ίδιος υπέστη εγκαύματα, ενώ αναφέρθηκαν και υλικές ζημιές. 

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6 το πρωί και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική αλλά η φωτιά είχε ήδη σβήσει από ένοικο της οικοδομής.  
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, δράστης είναι ένας 37χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, όπου μετέβη μετά την πράξη του. 

Οι λόγοι που τον ώθησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια είναι προσωπικοί και φαίνεται να συνδέονται με μία ένοικο της πολυκατοικίας.  Σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του βρέθηκαν επτά γεμιστήρες, τρία μαχαίρια, ένας φορητός πομποδέκτης, ένα αεροβόλο τυφέκιο και μία αντιασφυξιογόνος μάσκα. Από το σημείο της έκρηξης κατασχέθηκε ένα μπιτόνι και αναπτήρας. 

 

ΑΜΠΕ

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης