Eurovision 2023, Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πήγαινε να σπάσει η καρδιά μου την ώρα που έδινα το 12αρι»

15/05/2023 | 22:29

 

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ελληνικής κριτικής επιτροπής στη Eurovision 2023, καθώς η Ελλάδα έδωσε μόνο 4 βαθμούς στη Κύπρο, σε μια εμφάνιση που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε τόσο χαμηλή βαθμολογία.

Μία μέρα μετά την ολοκλήρωση του τελικού της Eurovision 2023, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε μέσα από την εκπομπή του στην Ερτ για την εμπειρία του στο διαγωνισμό.

Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής ήταν εκείνος που έδωσε το 12αρι της Ελλάδας το οποίο πήγε στο Βέλγιο.

«Είναι η μεγαλύτερη χαρά που είχα και ίσως το μεγαλύτερο τρακ που είχα σε μετάδοση ζωντανή. Εκείνη την ώρα πήγαινε η καρδιά μου να σπάσει» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την στιγμή που έδωσε το 12αρι.

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης