Euroleague: Ο Ερυθρός Αστέρας «φρέναρε» (88-79) τη Ζαλγκίρις στο ντεμπούτο του Ομπράντοβιτς!

15/10/2025 | 07:26

Στο ντεμπούτο του Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, οι Σέρβοι πανηγύρισαν την πρώτη εφετινή νίκη ενώπιον του κοινού τους στη EuroLeague, επικρατώντας με 88-79 της Ζάλγκιρις Κάουνας και «σπάζοντας» το αήττητο της λιθουανικής ομάδας (3-1).

Η ομάδα του Βελιγραδίου, η οποία ισορρόπησε σε 2-2 το ρεκόρ της, έβγαλε ένταση και τακτική προσήλωση, στοιχεία που αποτυπώθηκαν απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο «έσπασε» το ρυθμό της Ζάλγκιρις και κράτησε το προβάδισμα στο φινάλε, εξαργυρώνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα της στην κρίσιμη τέταρτη περίοδο (το… κοντέρ σταμάτησε στους 31 πόντους).

Ο Τζόρνταν Νουόρα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους. Πολύτιμη βοήθεια πρόσφεραν επίσης οι Μονέκε και Μοτεγιούνας, που σημείωσαν από 13 πόντους. Από τη Ζαλγκίρις πάλεψαν οι Μάοντο Λο και Άρνας Μπουτκεβίτσιους, σημειώνοντας από 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-27, 45-39, 57-58, 88-79

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική