Euroleague: Για οριστική διακοπή της διοργάνωσης μιλούν οι Λιθουανοί

22/05/2020 | 14:18

 

Δημοσίευμα λιθουανικού σάιτ τονίζει πως για να ξεκινήσει η Euroleague θα πρέπει να ψηφίσουν θετικά και οι 18 ομάδες της διοργάνωσης, κάτι που, σύμφωνα με όσα αναφέρει, είναι αδύνατο.

Όπως αναφέρει το σάιτ basketnews.lt, για να καταστεί εφικτή η συνέχιση της Euroleague θα πρέπει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση, δηλαδή να ψηφίσουν υπέρ και οι 18 ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Και ακόμα κι αν οι 11 ομάδες-μέτοχοι της Euroleague ψηφίσουν υπέρ της επανέναρξης, θα πρέπει να δώσουν θετικές ψήφους και οι υπόλοιπες 7 ομάδες που δεν έχουν εγγυημένο συμβόλαιο όπως οι άλλες 11. Κάτι το οποίο, όπως αναφέρει το λιθουανικό σάιτ, θεωρείται αδύνατο.

Υπενθυμίζεται ότι η Εuroleague θα ανακοινώσει την απόφασή της στην έκτακτη γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας (25/5).

Αιτωλοακαρνανία: τραυματίες από πυροβολισμούς σε γλέντι φαντάρου!

Πόσο βοηθάει την ψυχική μας υγεία το να τρώμε με τα χέρια μας;

Διχασμένοι οι Γάλλοι ως προς το αν πρέπει να παραμείνει ή να πέσει η κυβέρνηση της χώρας με πρωθυπουργό τον Μπαϊρού

Μηχανική βλάβη σε σκάφος αναψυχής 

Παράταση ως το 2026 στην εξώδικη επίλυση με «κούρεμα» προστίμων έως 75%

Με μηνιγγίτιδα και Γκιλαίν Μπαρέ δύο παιδάκια στο ΠΓΝΠ

Συνελήφθη εργαζόμενος ξενοδοχείου στα Χανιά για απόπειρα ασέλγειας σε 17χρονο

Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα – Τουλάχιστον 10 τραυματίες, ανάμεσά τους και ανήλικος