EuroLeague: Ερυθρός Αστέρας – Αναντολού Εφές 96-97

05/04/2025 | 06:40

Ερυθρός Αστέρας και Ανατολού Εφες  έδωσαν σκληρή μάχη στο Βελιγράδι το βράδυ της Παρασκευής (4/4), με τους Τούρκους να επικρατούν με 97-96 των Σέρβων στην παράταση για την 33η αγωνιστική της EuroLeague.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι σίγησε την Beogradska Arena και ανέβηκε στο 19-14 (11-5 εντός, 8-9 εκτός έδρας), με τον Πουαριέ είναι επιβλητικός κάτω από το καλάθι και τον Λάρκιν να βρίσκει μεγάλο τρίποντο από τη γωνία στην παράταση. O Βενσάν Πουριέ σημείωσε 14 πόντους με 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Γάλλο να έχει κομβική συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση. Στους 17 πόντους ο Ελάιτζα Μπράιαντ (1/5 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ), στους 13 πόντους ο Ντοζίερ, στους έντεκα ο Ερτσάν Οσμάνι (7 ριμπάουντ).

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποχώρησε στο 18-15 (9-8 εντός, 9-7 εκτός έδρας), με τον Αιζέια Κάναν να πετυχαίνει μεγάλα σουτ όταν η μπάλα “έκαιγε”, τον Ιάγκο Ντος Σάντος να στέλνει το ματς στην παράταση 2″ πριν το τέλος και τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ να αστοχεί σε σουτ νίκης. Ο Φίλιπ Πετρούσεβ σημείωσε 23 πόντους με 4 ριμπάουντ, ο Αϊζέια Κάναν πρόσθεσε 21 πόντους, 4/9 τρίποντα και 2 ριμπάουντ και οι Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ (15 πόντοι, 3/8 τρίποντα, 7 ασίστ) και Νίκολα Κάλινιτς (15 πόντοι, 4/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ) ακολούθησαν στο σκοράρισμα.

Στην τελευταία αγωνιστική ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ (11/4, 21:15), ενώ η Αναντολού Εφές θα φιλοξενήσει τη Ζάλγκιρις (11/4, 20:30).

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»