Euroleague: «Μπαμ» της Ντουμπάι στην Πόλη, συνέτριψε τη Φενερμπαχτσέ

15/10/2025 | 06:54

Με ένα τεράστιο «διπλό» στην έδρα της πρωταθλήτριας Euroleague, Φενερμπαχτσέ, η Ντουμπάι έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών.

Η ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς επικράτησε με 93-69, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, ισορροπώντας το ρεκόρ της σε 2-2 και υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στο τρίτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα (ρεκόρ 1-3).

Το καταιγιστικό δεύτερο δεκάλεπτο της Ντουμπάι έκανε τη διαφορά, με την πρωτάρα στη Euroleague να τρέχει ένα επιμέρους σκορ 11-21 και να παίρνει το δρόμο προς τα αποδυτήρια με ένα μαξιλαράκι ασφαλείας 15 πόντων (31-46 στο 20΄).

Με την άμυνα των φιλοξενούμενων να συνεχίζει να… ταλαιπωρεί τη Φενέρ και στην τρίτη περίοδο, η Ντουμπάι κράτησε το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στους 11 πόντους και μπήκε στον… επίλογο του αγώνα στο +23 (48-71 στο 30΄), χωρίς να απειληθεί στο φινάλε.

Άλλωστε με μόλις 5/23 τρίποντα, χαμένη τη μάχη των ριμπάουντ και 15 λάθη, η πρωταθλήτρια Euroleague δεν είχε ελπίδες ανατροπής.

Κορυφαίοι των νικητών οι Καμπενγκέλε και Μπέικον με 26 και 21 πόντους, αντίστοιχα, ενώ από τη Φενέρ διασώθηκαν οι Μπάλντουϊν (12π.), Κόλσον (12π.) και Χολ (10π.).

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 31-46, 48-71, 69-93

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο