Έτσι θα φτιάξεις το μαγικό σπρέι για ίσιωμα μαλλιών χωρίς πιστολάκι!

Το καλοκαίρι το μόνο που δε θέλουμε είναι να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον ζέστη. Γι’ αυτό και σπάνια χρησιμοποιούμε το πιστολάκι για τα μαλλιά.

Πώς όμως θα τα ισιώσουμε αν θέλουμε χωρίς να χρειαστεί να πάμε στο κομμωτήριο; Πολύ εύκολα με ένα μαγικό σπρέι που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας εύκολα και γρήγορα στο σπίτι.

Θα χρειαστείτε 1 κούπα νερό, 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη, και 1 μπουκάλι ψεκασμού. Βάλτε τα υλικά μέσα σε αυτό κι ανακινείστε πολύ καλά μέχρι να γίνουν ομογενοποιημένο μίγμα. Σε νωπά μαλλιά ψεκάστε 4-5 φορές κι αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους! Δε θα πιστεύετε στο αποτέλεσμα.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)