Εθνικό Θέατρο: Τελευταίες παραστάσεις για τις παραγωγές «Tα φώτα της πόλης», «Η σπασμένη στάμνα» και «Ο Άλλος»

25/01/2023 | 22:53

 

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της παραγωγής «Τα φώτα της πόλης» του Τσάρλι Τσάπλιν στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» του Θεάτρου Rex, που παρουσιάζεται σε μουσική Θοδωρή Οικονόμου, στίχους Σταύρου Σταύρου και σκηνοθεσία-χορογραφία Αμάλιας Μπένετ.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ολοκληρώνουν τον κύκλο των παραστάσεών τους οι παραγωγές «Η σπασμένη στάμνα» του Χάινριχ φον Κλάιστ σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση-Νίκου Χατζόπουλου και «Ο Άλλος» της Πένυς Φυλακτάκη σε σκηνοθεσία Σοφίας Πάσχου που παρουσιάζονται στην Κεντρική Σκηνή και στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» αντίστοιχα.

Οι επόμενες πρεμιέρες του Εθνικού Θεάτρου είναι οι εξής:

Θέατρο Rex – Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη»

Μια νύχτα στην Επίδαυρο σε κείμενα Λένας Κιτσοπούλου-Γιάννη Αστέρη-Νίκου Καραθάνου, σε σύλληψη-σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου

Έναρξη παραστάσεων: 1 Μαρτίου

Κτήριο Τσίλλερ – Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»

Ένα σπίτι φωτεινό σαν μέρα του Τόνυ Κούσνερ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου

Έναρξη παραστάσεων: 1 Μαρτίου

Κτήριο Τσίλλερ – Κεντρική Σκηνή

Ρωμαίος και Ιουλιέττα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά

Έναρξη παραστάσεων: 4 Μαρτίου

https://www.zougla.gr/

Κέικ καραμέλα
01/02/2026 | 09:35

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!