Εθνική Ελλάδας: Φύσσας για τεχνικός διευθυντής στη “γαλανόλευκη”

25/07/2019 | 10:16

Σε μια νέα περίοδο αναμένεται να περάσει η εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο Ανδρών, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Τον ίδιο δρόμο πήραν και οι Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Αυτό σημαίνει ότι η «γαλανόλευκη» ψάχνει τόσο τον νέο της προπονητή όσο και συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ολλανδός Τζον Φαν’ τ Σιπ είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ωστόσο, θα χρειαστεί να αποκτηθεί και τεχνικός διευθυντής, με το όνομα του Τάκη Φύσσα να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ο βετεράνος αριστερός μπακ, ο οποίος είχε σηκώσει το Euro του 2004 με την ομάδα, είχε τον συγκεκριμένο ρόλο επί έξι χρόνια (2008-2014), αναλαμβάνοντας από την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ και στη συνέχεια συνεργάστηκε και με τον Φερνάντο Σάντος. Με άλλα λόγια, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, έχοντας τον ρόλο του διευθυντή των Ακαδημιών.

Η ΕΠΟ ψάχνει αρκετά την περίπτωσή του, αλλά δεν περιορίζεται σε ‘έναν υποψήφιο, καθώς υπάρχουν και εναλλακτικές. Πάντως, στην Ομοσπονδία είναι δεδομένη η προτίμηση προς το πρόσωπο του Φύσσα.

Πηγή: newsbeast.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη