Εθιμοτυπική Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

13/06/2025 | 13:14

Εθιμοτυπική Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε χθες  (12-06-2025) το πρωί, ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Γεώργιος Αγγελόπουλος, όπου συναντήθηκε με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Θεόδωρο Τσάτσαρη.

Τον Πρόεδρο της Ένωσης συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας κ.Γεώργιος Αποστόλου, ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Παπανικολάου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννης Κόρδας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο και στα μέλη της Ένωσης υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους, ενώ τόνισε ότι θα είναι πάντα στη διάθεσή τους και ανοιχτός σε προτάσεις, που έχουν ως γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού και την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γεώργιος Αγγελόπουλος υπέβαλλε στον κ. Γενικό υπόμνημα με τα αιτήματα και τις θέσεις της Ένωσης για εργασιακά ζητήματα του αστυνομικού προσωπικού, ενώ συζητήθηκαν και λοιπά θέματα που αφορούν την ποιοτική αναβάθμιση των αστυνομικών Υπηρεσιών.

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)