Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή

06/08/2025 | 12:40

Η Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία,               την Παρασκευή 08/08/2025, κατά τις ώρες 09.30 π.μ έως 13.30 μ.μ. 

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον Πυροσβεστικό Σταθμό της Β.Ι.Π.Ε Πατρών , από εξειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», τηρώντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικής προστασίας, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του.

Καλούμε όσους έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία καθώς η  προσφορά αίματος είναι μια πράξη αλληλεγγύης και  ζωής.

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Πλαζ Πάτρας: “Χρυσή” διάρρηξη – Έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου και άρπαξαν χρήματα και πανάκριβο ρολόι!

Πάτρα: Μέσα σε 3 μήνες… έχασε τη “μάχη”!

Η Τροχαία έκοψε την Πάτρα στα δύο! Συνθήκες κυκλοφοριακής “κόλασης” μέχρι την Κυριακή το βράδυ

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα – Θρίλερ με 13χρονο: Πήρε το ΙΧ του πατέρα του και εξαφανίστηκε – Έχουν “σηκωθεί” ακόμη και drone για τον εντοπισμό του

Πάτρα: “Έφυγε” ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου – Τη Δευτέρα η κηδεία του (ΦΩΤΟ)