ΕΣΥΝ Πάτρας: Τα μέτρα για το ασφαλιστικό μας αφορούν όλους

Θέση στο ασφαλιστικό παίρνει και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των ναρκωτικών του παρατήματος Πατρών, που με ανακοίνωσή του, μιλά για μέτρα που ωθούν τους Έλληνες στο μαρτύριο των ναρκωτικών Άκη των ουσιών.

«Το ΕΣΥΝ Πάτρας συμπαραστέκεται και συμμετέχει στον αγώνα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, των πολιτών όλης της χώρας, που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στα νέα μέτρα για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Τα μέτρα μας αφορούν όλους. Οι μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, η ανεργία, η πλήρης κατάρρευση του Ασφαλιστικού συστήματος, η δραματική συρρίκνωση των υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας δημιουργούν ένα περιβάλλον σοβαρής ανθρωπιστικής κρίσης, στο οποίο τα περιθώρια αντοχής των Ελλήνων πολιτών εξαντλούνται.

Κάτω από το δυσβάστακτο βάρος της οικονομικής ανέχειας που απειλεί ακόμη και την επιβίωση πολλών συμπολιτών μας και των οικογενειών τους, αυξάνονται τα ψυχικά και τα ψυχοσωματικά νοσήματα, οι αυτοκτονίες, ενώ όλο και πιο πολλά άτομα που αισθάνονται πως ζουν χωρίς ελπίδα, οδηγούνται στο περιθώριο και καταφεύγουν στα ναρκωτικά.

Τα στοιχεία δείχνουν, ότι σε περιόδους οικονομικής και κοινωνικής κρίσης η χρήση ουσιών νόμιμων και παράνομων αυξάνει , αυξάνουν οι εξαρτήσεις όλων των ειδών (από το διαδίκτυο, το τζόγο κ.λ.π.) ,η ηλικία έναρξης της χρήσης μειώνεται και στην αγορά κυριαρχούν τα φθηνά ναρκωτικά της κρίσης, που είναι πολύ τοξικά, και πολύ καταστροφικά για τον οργανισμό.

Όλοι έχουμε δικαίωμα να ζούμε με αξιοπρέπεια. Έχουμε δικαίωμα στη ζωή και στη δουλειά, στην κοινωνική ασφάλιση. Διεκδικούμε να σταματήσει αυτή η καταστροφική πορεία στην οποία επιχειρεί να μας εγκλωβίσει η πολιτική της ΕΕ  και του ΔΝΤ, που μαζί με την Κυβέρνηση σχεδιάζουν για μας την απόλυτη εξαθλίωσή μας.

ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΜΕ. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ.

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.»

Αρκούδα ζούσε με καπάκι γύρω από τον λαιμό της για δύο χρόνια

Τρία μπαχαρικά που αλληλεπιδρούν με φάρμακα

Μαρία Αναστασοπούλου: Προφανώς και θα αλλάξουμε πράγματα στην εκπομπή την επόμενη σεζόν

Ο Γ. Παπανδρέου στο Παγκόσμιο Φόρουμ Anna Lindh 2025 στα Τίρανα – Διάλογος για την ειρήνη και τη συνεργασία στη Μεσόγειο

Με Άρη και Πανιώνιο η σεζόν 2025/26 του EuroCup!

Πάτρα: Συναυλία για τον Θάνο Μικρούτσικο με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα την Παρασκευή

Πραγματογνώμονας Γ. Ραυτογιάννης: Ο Μπάμπης Κούτσικος δεν πυροβολήθηκε πισώπλατα – Συνεχίζεται την Παρασκευή η πολύκροτη δίκη

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Μπορεί οι συνεργάτες να αρέσουν στους παρουσιαστές και να μην αρέσουν στον κόσμο