Ανακοίνωση του ΕΣΠΕΠ
H ΙΙ Παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα μας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που ακούραστα μήνες συνέβαλαν και συντέλεσαν σ’ αυτή την επιτυχία.
Περισσότερο στους εθελοντές που στήριξαν και πλαισίωσαν στο σύνολο τους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα.
Ιδιαίτερα όμως θέλω να συγχαρώ από καρδιάς, τους ακούραστους Ανήλικους εθελοντές που με τη διαρκή παρουσία τους, συνέβαλαν στην επιτυχία όλων των αγώνων, ιδιαίτερα τουBeach Volleyball.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι πρόκειται κυρίως για αθλητές της πετοσφαίρισης, που λειτούργησαν από κέφι και μεράκι σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Ορμώμενοι από την αγάπη τους για το άθλημα και τη διάθεσή τους για προσφορά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κατέθεσαν ένα ελπιδοφόρο παράδειγμα που επιδιώκουμε να διαπεράσουμε στις νέες γενιές.
Όταν από μικρά τα παιδιά ανατρέφονται με τις αξίες του εθελοντισμού και οργανώνονται με ζήλο και ενθουσιασμό, προσφέροντας και λαμβάνοντας αμοιβαία τα οφέλη από την εθελοντική προσφορά, διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις για μια κοινωνία με αξίες.
Τους οφείλουμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» τόσο για την προσφορά τους όσο και για τη ζεστή φιλοξενία σε κάθε επισκέπτη, γιατί με την ανιδιοτελή τους προσφορά, προάγουν τον πολιτισμό.
