ΕΣΠΑ: Τις επόμενες ημέρες οι προσκλήσεις για τα νέα προγράμματα

05/01/2016 | 10:18

Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα οι προσκλήσεις για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδιος για τα θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ο κ. Χαρίτσης τόνισε πως υπήρξε πλήρης απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ της περιόδου 2007 -2013.

Όπς σημείωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός, αυτό σημαίνει ότι διοχετεύτηκαν στην πραγματική οικονομία περίπου 5 δισ. ευρώ το τελευταίο τρίμηνο.

Κλειδί για την επίτευξη του στόχου χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, την ανακατανομή πόρων, απένταξη έργων που δεν είχαν λόγο να βρίσκονται στο πρόγραμμα, αλλά και τη μεταφορά έργων στην περίοδο 2014 – 2020.

«Τις επόμενες ημέρες μπορούμε να δώσουμε στη δημοσιότητα τις προσκλήσεις για τα νέα προγράμματα» είπε ο κ. Χαρίτσης.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”