ΕΣΗΕΠΗΝ: Να εφαρμοστεί ο νόμος και να εντοπιστούν από τις Αρχές οι δράστες της επίθεσης στον Π. Ρηγόπουλο

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος την ώρα άσκησης της εργασίας του.

Ο συνάδελφος, όπως καταγγέλλει, ευρισκόμενος έξω από το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, αντελήφθη ότι επικρατούσε ένταση με ομάδα ατόμων που βρισκόταν  εντός του χώρου. Όταν αποπειράθηκε να φωτογραφίσει το περιστατικό, η ομάδα αυτή κινήθηκε εναντίον του προσπαθώντας να αποσπάσει το κινητό του τηλέφωνο, ενώ άλλοι τον προπηλάκισαν. Προσπάθησε να αμυνθεί, ζητώντας τους να σταματήσουν και παράλληλα καλούσε σε βοήθεια, χωρίς αποτέλεσμα.

Ωστόσο κατάφερε να απαθανατίσει μέρος της επίθεσης, βιντεοσκοπώντας από το κινητό του τηλέφωνο.

Μάρτυρες του περιστατικού ήταν διερχόμενοι και υπάλληλοι του Ρωμαϊκού Ωδείου.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ, απαιτεί να εντοπιστούν από τις αρχές- στις οποίες προσέφυγε ο συνάδελφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος καταθέτοντας μήνυση- οι πρωταγωνιστές της επίθεσης και να εφαρμοστεί ό,τι προβλέπει ο νόμος.

Τονίζει δε προς κάθε κατεύθυνση ότι τακτικές εκφοβισμού, τρομοκράτησης και άσκησης βίας δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές από κανέναν και για κανέναν λόγο.

Η βία αποτελεί καταφυγή μόνον για όσους αδυνατούν να αντιληφθούν τι σημαίνει ελευθεροτυπία και εν τέλει Δημοκρατία.

Σάντουιτς πίτσα
14/10/2025 | 21:47

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου