ΕΣΗΕΑ υπέρ ΔΟΛ: Κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει την απόφαση της Δικαιοσύνης

12/04/2017 | 11:52

Οι Τράπεζες οφείλουν να έχουν πλέον τον οικονομικό έλεγχο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, να σεβαστούν στο ακέραιο και να υπερασπιστούν απολύτως, έναντι οιωνδήποτε τρίτων, την απόφαση της Δικαιοσύνης, η οποία αποφάσισε ότι «η λειτουργία της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της ειδικής εκκαθάρισης αποτελεί βασική υποχρέωση του διορισθέντος ειδικού διαχειριστή και όχι ζήτημα αναγόμενο στη διακριτική του ευχέρεια» υπογραμμίζει η Ένωση Συντακτών.

Η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη διαδικασία υπηρετεί και διασφαλίζει τον πλουραλισμό και την ενημέρωση, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι, παραμένοντας απλήρωτοι για μήνες, με την εργασία τους και την κυκλοφορία των φύλων, εξασφάλισαν στο ακέραιο την αξία του περιουσιακού στοιχείου του ΔΟΛ.

Τέλος, η Ένωση Συντακτών τονίζει ότι θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον ΔΟΛ και θα παρέμβει με κάθε μέσο προκειμένου να υπερασπιστεί τη νομιμότητα, τους εργαζόμενους και την ενημέρωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ