Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης παίζει λάθος το παιχνίδι

19/01/2020 | 14:02

Βολές κατά της ελληνικής κυβέρνησης με αιχμή και τις επαφές της με τον Λίβυο στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγες ώρες πριν από την έναρξη της διάσκεψης στο Βερολίνο για τη Λιβύη.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος εκτίμησε πως οι επαφές που είχε ο Λίβυος στρατάρχης στην Αθήνα δεν έχουν καμία σημασία και κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργός ότι «παίζει λάθος το παιχνίδι».

«Η Ελλάδα αισθάνεται εξαιρετικά ενοχλημένη επειδή δεν προσκλήθηκε στο Βερολίνο. Ο Μητσοτάκης παίζει αυτό το παιχνίδι με λάθος τρόπο. Τα βήματα που έκανε δεν ήταν τα σωστά (…) και στις σχέσεις με την Τουρκία δεν κάνει τα σωστά βήματα. Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ μιλήσαμε μιάμιση ώρα, αλλά φαίνεται πως τα βήματα που γίνονται δεν είναι σωστά» είπε.

Πέθανε η Γερμανίδα που παρασύρθηκε στη Ρόδο από αυτοκίνητο – Χωρίς δίπλωμα ο 19χρονος οδηγός

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Η Marca έγραψε τον λόγο για τον οποίο ο Χάμες αποχώρησε από τον Ολυμπιακό

“Φως στο Τούνελ”: Αδιανόητο θρίλερ με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια μέσα σε λίγες ημέρες

Υπόθεση Αμαλιάδας: Νέος κύκλος καταθέσεων για τον θάνατο των βρεφών – Στην Πάτρα κλιμάκιο έμπειρων αστυνομικών

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

Εντυπωσίασε το χορευτικό του συλλόγου “Πείρος” – ΦΩΤΟ