Σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου ‘Αγ. Ανδρέας” σημειώνεται: Διαχρονικό πλέον είναι το αίτημα του Σωματείου μας για περαιτέρω κτιριακή αναβάθμιση και συγκεκριμένα για τη λειτουργία Ψυχιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείο μας, η οποία προβλέπεται στο οργανόγραμμα με δύναμη 20 κλινών και δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης χώρου και προσωπικού .
Η ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου λειτουργεί με πληρότητα 150% και πλέον, με ασθενείς στοιβαγμένους σε ράντζα σε συνθήκες αντιεπιστημονικές, επισφαλείς τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους εργαζόμενους.
Η περαιτέρω κτιριακή αναβάθμιση, έτσι ώστε να στεγαστεί η εν λόγω κλινική και άλλες κλινικές άκρως απαραίτητες για την ανάπτυξη του Νοσοκομείου μας είναι Αδήριτη ανάγκη.Καλούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου μας , τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ , σε συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας , να δοθεί άμεση λύση για την ανάπτυξη ψυχιατρικής κλινικής στον « Άγιο Ανδρέα».