Έρχονται νέες μεταγραφές στη Παναχαϊκή

19/07/2018 | 17:52

Πιάνει δουλειά ο Κώστας Κατσουράνης, ενόψει της συνέχειας του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Παναχαϊκή.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε από τις διακοπές του και σε συνεργασία με τον Πάρη Γεωργακόπουλο αναμένεται να δρομολογήσει νέες μεταγραφικές προσθήκες στο στρατόπεδο των Πατρινών. Στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί δύο με τρεις προσθήκες μέχρι την Κυριακή (22/7), ενώ επιθυμία όλων είναι το ρόστερ να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρες, μέχρι την αναχώρηση για το Καρπενήσι.

Σε προχωρημένες επαφές με τον Θανάση Παπατόλιο που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ βρίσκεται η Παναχαϊκή.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον ΟΦΗ και στη διάρκεια της χρονιάς είχε εννέα συμμετοχές. Ο ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και έμεινε ελεύθερος.

Η Παναχαϊκή κινήθηκε άμεσα και, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας (Sportime), ήρθε σε προφορική συμφωνία μαζί του, η οποία αναμένεται τις επόμενες μέρες, να κλείσει και τυπικά. Ο Παπατόλιος έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Αχαρναϊκού και του Πιερικού.

Παίρνει και Μαυριά

Η ενίσχυση όμως της Παναχαϊκής δεν σταματάει εκεί, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μαυριάς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας, είναι επίσης μία ανάσα από την ομάδα της Πάτρας.

 

Πηγη: patragoal.gr

Μιλουτίνοφ: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω την Euroleague, όχι για να γράφω νούμερα»

Βιτόρια: «Να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη επί του Ολυμπιακού»

Ανθή Βούλγαρη: Πότε επιστρέφει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Έρχονται βοριάδες, φεύγει η σκόνη, πέφτει η θερμοκρασία

Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Τον καταπλάκωσε τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

68ρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου