Eπιτροπή συνταγματικής αναθεώρησης με συνταγματολόγους, πολιτικούς και καλλιτέχνες

19/07/2016 | 11:06

Στροφές ανεβάζει το κυβερνητικό στρατόπεδο και με γνώμονα τις θεσμικές αλλαγές που προωθεί ο πρωθυπουργός, συνεδριάζουν αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος προσήλθε με τις προτάσεις της άτυπης επιτροπής διαλόγου για το Σύνταγμα ανά χείρας. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως θα προτείνει τη σύσταση μιας διευρυμένης επιτροπής ενόψει της συνταγματικής αναθεώρησης στην οποία θα μετέχουν Συνταγματολόγοι,πολιτικά πρόσωπα αλλά και πρόσωπα από την κοινωνία όπως π.χ καλλιτέχνες.

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται ο τρόπος που θα τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός και τα υπόλοιπα μέλη του οργάνου. Ήδη το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η κυβερνητική πρόταση δια στόματος Τσίπρα θα γνωστοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας