Επίθεση με βιτριόλι: Χειρουργείται σήμερα η 34χρονη από την Αμφιλοχία – Προσπάθειες να σωθεί η όρασή της

22/05/2020 | 08:55

Στο Θριάσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στη μονάδα Εγκαυμάτων νοσηλεύεται η 34χρονη, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, στην είσοδο του χώρου εργασίας της στην Καλλιθέα.

Η 34χρονη, της οποίας η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή, χειρουργείται σήμερα με τους γιατρούς να κάνουν προσπάθειες για να σωθεί η όρασή της. Στο πλευρό της συνεχώς βρίσκονται τα πολύ κοντινά πρόσωπά της, η μητέρα της, ο θείος της και ο αδελφός της, ενώ η ίδια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, σήμερα αναμένεται να γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να ελεγχθούν κλήσεις και μηνύματα που δέχτηκε η 34χρονη, ενώ θα ελεγχθούν και οι συνομιλίες της στα social media.

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ