Επίθεση κατά πάντων από την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών για την έκρηξη στο ΣΕΒ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

07/01/2016 | 00:45

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η προκήρυξη με την οποία η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με βόμβα στα γραφεία του ΣΕΒ στο κέντρο της Αθήνας στις 24 Νοεμβρίου.

Με μία πολυσέλιδη προκήρυξη 32 σελίδων η ΟΛΑ εξαπολύει επίθεση κατά πάντων, ενώ αναφέρεται πως η τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ είναι «αφιερωμένη» στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς στα ΕΛΠΕ. Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη είχε βρεθεί σε στικάκι μέσα σε ΚΑΦΑΟ στις 21 Δεκεμβρίου στην Εμμανουήλ Μπενάκη στα Εξάρχεια.

Η προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκινά με απόσπασμα στίχων του Οδυσσέα Ελύτη από το Άξιον Εστί.

Οι τρομοκράτες δεν δίνουν λεπτομέρειες για το χτύπημα, ενώ αναλύουν το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και κατηγορούν την κυβέρνηση πως δεν διαπραγματεύθηκε ποτέ με τους δανειστές με αποτέλεσμα να έρθει το τρίτο μνημόνιο.

Σε υστερόγραφο του κειμένου της ΟΛΑ εξαπολύεται επίθεση και στην Κύπρο για τη συμμαχία με την Αίγυπτο, ενώ εκτενής αναφορά υπάρχει στις γεωπολιτικές συνθήκες στην Ευρώπη, όπως διαμορφώνονται τον τελευταίο καιρό καθώς και στην προσφυγική κρίση.

Διαβάστε την προκήρυξη εδώ

Gaslighting
04/10/2025 | 09:25

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η γιατρός Βάνα Δαγδελένη

Πάτρα: Κι άλλο τροχαίο στην Αμερικής – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο – Ένας τραυματίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Τροχαίο με τραυματία στο κέντρο της Πάτρας – Στη διασταύρωση-καρμανιόλα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ εγκληματική οργάνωση που ρήμαζε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Πάτρα: Τσακώθηκαν, πήγε να του αρπάξει το ΙΧ και τελικά τράκαραν