Επίθεση δέχθηκε τουρκική στρατιωτική φάλαγγα στη βοριοδυτική Συρία

19/08/2019 | 17:16

Μια τουρκική στρατιωτική φάλαγγα δέχθηκε σήμερα επίθεση ενώ κατευθυνόταν προς ένα από τα παρατηρητήριά της στη βορειοδυτική Συρία, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, προσθέτοντας πως από την αεροπορική επιδρομή σκοτώθηκαν τρεις άμαχοι και 12 άλλοι τραυματίσθηκαν.

Το υπουργείο ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε πως η επίθεση αυτή ήταν μια παραβίαση των συμφωνιών και της συνεργασίας με τη Ρωσία, τον ισχυρότερο σύμμαχο του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ. Πρόσθεσε πως η Ρωσία είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τη φάλαγγα.

«Καταδικάζουμε δριμύτατα αυτή την επίθεση, που έρχεται σε αντίφαση με τις υφιστάμενες συμφωνίες, τη συνεργασία και τον διάλογο με τη Ρωσία», αναφέρεται στη δήλωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Η θάλασσα ξέβρασε νεκρό δελφινάκι σε παραλία της Εύβοιας

Αλέξανδρος Ρήγας: Η αποκάλυψη για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» – «Θα γίνουν δύο ταινίες»

Και ο Τεμπονέρας εκτός των νέων οργάνων: Η Αριστερά δεν παράγει περσόνες, τιμωρούς και ήρωες

Σε εξέλιξη το Athens Pride 2025 – ΦΩΤΟ

Μητέρα απαιτεί από γειτόνισσα που δεν εργάζεται να κάνει δωρεάν 12ωρο babysitting

Τουλάχιστον 35 νεκροί από πυρά και ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα

To πρόγραμμα στο Πολύεδρο

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA αναγκάστηκε να ρίξει τις τιμές των εισιτηρίων μέχρι και 250 ευρώ