Επιστροφή για Βιγιαφάνιες στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ

22/01/2021 | 21:38

 

 

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22/1) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (Σάββατο 23/1, 19:30) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις, με τον Λάζλο Μπόλονι να δουλεύει για πολύ ώρα ειδικά τις αντιδράσεις της άμυνας στις στατικές φάσεις των αντιπάλων, όπου είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός είχε «θεματάκια» στα τελευταία ματς με την ΑΕΛ και τον Άρη, χωρίς να το «πληρώσει» αγωνιστικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπεκ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ.

Ακολούθως ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του αγώνα με την κρητική ομάδα, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μέσα στο 2021 και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Στον αντίποδα έμεινε εκτός ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, λόγω των ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο μυ που τον ταλαιπωρούν εδώ και τέσσερις μέρες.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συγκροτούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής κι Εμμανουηλίδης.

ΑΠΕ

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα