Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Πίστωση 102,2 εκατ. ευρώ σε επιπλέον 7.302 δικαιούχους

23/07/2020 | 20:48

Επιπλέον ποσό συνολικού ύψους 102,2 εκατ. ευρώ πιστώνεται σήμερα Πέμπτη στους τραπεζικούς λογαριασμούς 7.302 δικαιούχων του β’ κύκλου της «επιστρεπτέας προκαταβολής».

Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που έχουν λάβει την «επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙ», έως σήμερα, ανέρχεται σε 80.929 δικαιούχους, στους οποίους έχει καταβληθεί άμεση χρηματοδοτική ενίσχυση, μέσω δανείων από τον προϋπολογισμό, ύψους 690,4 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται από το υπουργείο, οι πληρωμές του β’ κύκλου της «επιστρεπτέας προκαταβολής» θα συνεχιστούν όταν ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων χορήγησης της ενίσχυσης.

 

ΑΜΠΕ

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ