Επιστρέφουν οι επενδυτές στο Χ.Α.Α. μετά το “πάγωμα” των δασμών

10/04/2025 | 12:05

Άνοδο και μάλιστα με εκρηκτικούς ρυθμούς καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, ακολουθώντας την διεθνή ενθουσιώση τάση που επικρατεί στις χρηματαγορές, μετά την ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου για άμεση παύση 90 ημερών των δασμών σε όλες τις χώρες, εκτός από την Κίνα.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, κινείται πάνω από τις 1.600 μονάδες και διαμορφώνεται στις 1.616,14 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 5,74%.

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς έχει αυξηθεί κατά 5,9 δισ. ευρώ σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 71,026 εκατ. ευρώ.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)