Επιστρέφει το «Σόι σου» στον Alpha;

05/11/2019 | 17:00

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», πως γίνονται συζητήσεις να επιστρέψει η τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Το Σόι σου».

«Εδώ και λίγες εβδομάδες ακούγεται πολύ έντονα πως σκέφτονται να επαναφέρουν το “Σόι σου”, όπου πήγαινε πολύ καλά! Η σκέψη υπάρχει, όμως υπάρχουν προβλήματα. Μίλησα λοιπόν με άτομο του Alpha και μου είπαν ότι σκοντάφτει το όλο θέμα επειδή υπάρχουν ηθοποιοί που είναι σε άλλα κανάλια.

Παρόλο λοιπόν που υπάρχει η πρόθεση, ηθοποιοί δεν υπάρχουν και δυστυχώς ούτε για την επόμενη σεζόν θα μπορούν. Υπάρχει μόνο καλή πρόθεση και όχι… πραγματικότητα»,  είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Eurovision 2025: Πόσα ήταν φέτος τα κέρδη της ΕΡΤ – Η χρηματική ζημιά με τη Μαρίνα Σάττι

Το μήνυμα της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο

Ο Χαράλαμπος με τον υπ. Υγείας για το νέο κτίριο στο ΠΓΝΠ

Κώστας Πελετίδης: Πρωταγωνιστής σε τροχαίο ο Δήμαρχος

«Η απουσία νοήματος το μεγαλύτερο πρόβλημα στο εκπαιδευτικό σύστημα» – Η Ράνια Θρασκιά για τις Πανελλαδικές

Τραμπ: Δωρεάν η ένταξη του Καναδά στον «Χρυσό Θόλο» αν γίνει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της εβδομάδας

Το «αντίο» του Παναθηναϊκού στον Χουάν Ραμόν Βερόν: «Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο»