Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Λέτο

02/02/2016 | 09:28

Η μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Ο Σεμπαστιάν Λέτο εξασφάλισε αργά το βράδυ της Δευτέρας την ελευθέρας του από την Κατάνια, απέστειλε τα σχετικά έγγραφα στη διοίκηση και την Τρίτη αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ξανά στο «τριφύλλι» μετά από 2,5 χρόνια.

Στη διάρκεια της ημέρας παρουσιάστηκε ξαφνικό πρόβλημα με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση και δεν υπήρχε κάποιος από τη διοίκηση για να υπογράψει τα χαρτιά για να κλείσει και τυπικά το θέμα της αποχώρησης του παίκτη.

Τελικά όλα ξεπεράστηκαν και ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μπει την Τρίτη στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό (πιθανότατα για 1.5 χρόνο) και να τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Λέτο έχει να παίξει από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε δοθεί δανεικός στη Λανούς.

ΠΗΓΗ:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παγωτό ροδάκινο με μπισκότα

«Ο Μπέζος τρέχει να σωθεί!»: Αλλαγές στα πλάνα του γάμου στη Βενετία μετά από απειλές ακτιβιστών ΦΩΤΟ

Γιατί η γάτα σας δεν πρέπει να τρώει κεράσια

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Το θεωρώ θυματοποίηση να πω ότι το φύλο μου αποτέλεσε εμπόδιο»

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στις Παγκόσμιες Κατατάξεις του Times Higher Education

Από Ελλάδα και Κύπρο οι περισσότερες πτήσεις επαναπατρισμού προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισράηλ

Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος κλείνουν 15 χρόνια γάμου: «Αν δεν ήσουν εσύ στη ζωή μου, όλα θα ήταν αλλιώς»

Ισραήλ: «Επιβραδύναμε» το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, λέει ο ισραηλινός στρατός