Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο πατρινός πολίστας Χριστόδουλος Κολόμβος

11/06/2021 | 18:34

Τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του για την Τουρκία, ο Χριστόδουλος Κολόμβος επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής φουνταριστός είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους «ερυθρόλευκους» και σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του, με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Πατρινός πολίστας αγωνίστηκε στον Πειραιά από το 2009 έως το 2017, κατακτώντας επτά πρωταθλήματα και έξι κύπελλα Ελλάδας, ενώ ήταν φιναλίστ στο Champions League το 2016. Το 2017 αποχώρησε με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και για μία τετραετία έπαιξε στην ΕΝΚΑ, με την οποία πήρε δύο νταμπλ στην Τουρκία.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια και διπλά χαρούμενος που αυτό συμβαίνει για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την τιμητική πρόταση και έρχομαι με όρεξη να αγωνιστώ ξανά στην ομάδα που αγαπώ και που υπηρέτησα στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός στοχεύει πάντα στην κορυφή. Στόχος όλων μας είναι η διατήρηση των κεκτημένων φυσικά στην Ελλάδα και η διεκδίκηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος», δήλωσε ο Κολόμβος, ο οποίος θα αναβιώσει το δίδυμο με τον Κώστα Μουρίκη στα 2μ., αντικαθιστώντας τον Κώστα Κάκαρη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»