“Πείρος”: Επιστολή Μπαρμπούνη σε Αλεξόπουλο για την πλατεία της παραλίας Κάτω Αλισσού

Στο ζήτημα που αφορά τον χώρο της παραλίας Κάτω Αλισσού (της διαμορφωμένης πλατείας) επανέρχεται ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος», Δημήτρης Μπαρμπούνης με επιστολή του προς τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ Γρηγόριο Αλεξόπουλο
Κοινοποίηση προς πρόεδρο τοπικής κοινότητας Κάτω Αλισσού κ.Γεώργιο Πίτσουλα 

Κύριε Δήμαρχε,

επανερχόμαστε στο θέμα για τον χώρο της παραλίας Κάτω Αλισσού της διαμορφωμένης πλατείας, αυτός  ο χώρος όπως μπορεί να γνωρίζετε δημιουργήθηκε από ενέργειες του τότε πολιτιστικού συλλόγου παραλίας Κάτω Αλισσού και της τότε δημοτικής αρχής και με ενέργειες του αείμνηστου δημάρχου Διονύση Γκοτσούλια.
Αυτός ο όμορφος χώρος με πράσινο και δενδροφύτευση που έχει δημιουργηθεί και που βρίσκεται σε όμορφο σημείο πλησίον του ποταμού Πείρου και στην θάλασσα.

Δυστυχώς όμως ο χώρος αυτός δεν έχει παραχωρηθεί  στον Δήμο μας επίσημα από την κτηματική υπηρεσία που ανήκει για να διαμορφωθεί ακόμα περισσότερο όπου θα είναι καλό όχι μόνο για τους συγχωριανούς αλλά και γενικότερα τους κατοίκους της γύρω περιοχής πχ εκεί μπορεί να δημιουργηθεί ένα μικρό ξύλινο θέατρο για πολιτικές δράσεις το είχαμε ακούσει και από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, ένας μικρός ποδηλατόδρομος και άλλες μικρές παρεμβάσεις όπου θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας.

 Κ.Δήμαρχε θέλουμε και πιστεύουμε ότι με τις δικές σας ενέργειες και των υπηρεσιών σας ο χώρος της παραλίας Κάτω Αλισσού θα περάσει και επίσημα ζητώντας την χρήση του χώρου από την κτηματική υπηρεσία σε εσάς για να διαμορφώσετε τον χώρο ακόμα καλύτερα και να μπορείτε να σχεδιάσετε μελλοντικά τις δικές σας παρεμβάσεις.
Ο χώρος αυτός που έχετε έρθει αρκετές φορές το καλοκαίρι και την καθαρά Δευτέρα μαζεύει αρκετές εκατοντάδες κατοίκους με τις εκδηλώσεις που κάνει ο πολιτιστικός μας Σύλλογος.
Κ. Δήμαρχε ευελπιστούμε και πιστεύουμε για τα ανωτέρω και περιμένουμε τις ενέργειες σας.

Με εκτίμηση για το ΔΣ

Ο πρόεδρος Δημήτριος Μπαρμπούνης 

Η γραμματέας Ιωάννα Κούρτη 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!