Επίσκεψη Μυλωνά στις εργασίες αποκατάστασης της οδού που οδηγεί στο ΧΥΤΑ Φλόκα

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς από κοινού με τον πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον πρόεδρο της κοινότητας Φλόκα Ανδρέα Σταθόπουλο, επισκέφθηκαν τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη επί της οδού που οδηγεί στο ΧΥΤΑ Φλόκα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος υπέστη σοβαρές ζημιές από τις βροχοπτώσεις της τελευταίας περιόδου με αποτέλεσμα να έχει γίνει προβληματική η οδική πρόσβαση προς το ΧΥΤΑ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερώθηκε για το πρόβλημα και παρενέβη με εργολαβία αποκατάστασης των ζημιών. 

Οι Μυλωνάς, Αλεξόπουλος και Σταθόπουλος είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις εργασίες που πραγματοποιούνται ενώ παράλληλα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για τη γρήγορη αντίδραση της Περιφέρειας όσο και για την αποκατάσταση της ασφαλούς και άνετης πρόσβασης προς το χώρο του ΧΥΤΑ Φλόκα. 

 

Μοίρα Τσιγγάνα
31/01/2026 | 08:47

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!