Επιμένουν στην Πορτογαλία: Νέα πρωτοσέλιδα για Ιωαννίδη και Σπόρτινγκ Λισαβόνας

10/07/2024 | 13:53

Μετά από ένα… διάλλειμα, το «σίριαλ» της μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας επανήλθε σήμερα (10/07) με νέο «επεισόδιο».

Και αυτό γιατί, τόσο η «Bola» όσο και η «Record», φιλοξενούν τον 24χρονο επιθετικό του «τριφυλλιού» στα πρωτοσέλιδά τους, επαναφέροντας τόσο το ενδιαφέρον των «λιονταριών» για αυτόν, όσο και την διάθεσή τους να… επανέλθουν!

Μάλιστα, στο πλαίσιο των ρεπορτάζ, επισημαίνεται αφενός ότι η απόφαση του Παναθηναϊκού να μην πέσει κάτω από τα 25 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια και όσο περνάει το καλοκαίρι.

Αφετέρου πως, η Σπόρτινγκ «παίζει» μόνη της για τον Ιωαννίδη, πλέον, καθώς τόσο η Μπολόνια όσο και η Ίπσουιτς αποσύρθηκαν από την διεκδίκηση της υπογραφής του…

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Έλληνας σέντερ φορ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, προκειμένου να ενταχθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα στις υποχρεώσεις των «πράσινων» και να τεθεί στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο.

sport-fm.gr

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!