Επίδομα 534 ευρώ: Αλαλούμ με την καταβολή του – Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν το έλαβαν

17/06/2020 | 16:32

Διαμαρτυρίες και προβλήματα προέκυψαν για το επίδομα των 534 ευρώ. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN υπήρξαν φωνές από κάποιους ότι δεν το έλαβαν καθόλου, ενώ άλλοι “παραπονέθηκαν” ότι το έλαβαν λειψό.

Όπως εξήγησε στο OPEN, ο κ. Γιάννης Χατζησαλάτας, εκπρόσωπος των εφοριακών, τα 534 ευρώ τα δικαιούνται οι εργαζόμενοι που παρέμειναν όλο τον Μάιο σε αναστολή εργασίας. Αν εργαζόμενοι δεν είδαν καθόλου χρήματα ή μπήκαν λιγότερα στους λογαριασμούς τους, θα πρέπει να συνεννοηθούν με τον εργοδότη της για να πληροφορηθούν από πότε έχουν δηλωθεί στην Εργάνη ότι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας. Άρα, θα προσθέσουν το 45ημερο που είναι το 800άρι και για τις υπόλοιπες μέρες μέχρι να επιστρέψουν στην εργασία τους θα υπολογίζουν 17,8 ευρώ την ημέρα.

Αναφορικά με κάποιους εργαζόμενους που βρίσκονταν σε αναστολή εργασίας από 20/5 έως 31/5 και δεν μπήκαν καθόλου τα 534 ευρώ θα πρέπει να δουν και πάλι σε συνεννόηση με τον εργοδότη τους, αν καλύπτονται από το 45ήμερο και τα 800 ευρώ και δεν δικαιούνται την υπαγωγή τους στην αποζημίωση του ειδικού σκοπού.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά