Επίδειξη Μόδας του Συλλόγου “Κόβω – Ράβω – Δημιουργώ” την Κυριακή, στο Θέατρο Πάνθεον

02/12/2025 | 18:20

Ο Σύλλογος Κόβω – Ράβω – Δημιουργώ διοργανώνει την ετήσια επίδειξη μόδας του την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο Θέατρο Πάνθεον.

Η φετινή εκδήλωση έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 10 χρόνων ενεργής και δημιουργικής δράσης του Συλλόγου.

Στην πασαρέλα θα παρουσιαστούν δημιουργίες των σχεδιαστών του συλλόγου, οι οποίοι αξιοποιούν και αναδεικνύουν τεχνικές εμπνευσμένες από την ελληνική παραδοσιακή χειροτεχνία, συνδυάζοντάς τες με σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Guest star της εκδήλωσης θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της