Το… αστείο γκολ… από τ΄ αποδυτήρια που δέχτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν» από την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την… ταρακούνησε και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους τα πάντα είχαν πάρει την… φυσιολογική τους τροπή. Μετά το 0-0 με τη Σίτι στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-2 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο τελευταίο ματς της 13ης αγωνιστικής της Premier League.
Ο γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων», Ντιν Χέντερσον, έκανε «δώρο» στους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του ματς, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Αντονί Μαρσιάλ είχαν φέρει την ομάδα του Σόλσκιερ σε «θέση οδηγού».
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ράσφορντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ φάνηκε να δίνει «τέλος» στο ματς, κάτι που κι έγινε παρά το δεύτερο προσωπικό γκολ του ΜακΓκόλντρικ στο 87΄, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 12η ήττα τους σε 13 ματς και, πλέον, αναζητούν ένα θαύμα για να παραμείνουν στα… σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.