Έπεσε από την ταράτσα ξενοδοχείου στην Ομόνοια με μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά

23/01/2018 | 10:39

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με την πτώση άντρα στο κενό από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο άνδρας μπήκε στο ξενοδοχείο και προχώρησε προς το εσωτερικό. Η υπάλληλος τον ρώτησε που πηγαίνει, καθώς δεν ήταν πελάτης του ξενοδοχείου, αλλά αυτός φέρεται να παρέμεινε αμίλητος.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τον είδαν να πέφτει στο κενό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ σε τσάντα που είχε μαζί του εντοπίστηκαν πολλά χρήματα και τιμαλφή.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες