Επανέρχεται η Τσέλσι για τον τον Νεϊμάρ!

14/07/2023 | 13:40

Στη Γαλλία θεωρείται δεδομένο πως ο Νεϊμάρ Τζούνιορ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι κακές και παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025, ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί πως θα είναι διαθέσιμος στην αγορά και ήδη εξετάζει διάφορες προτάσεις για να παίξει εκτός γαλλικού πρωταθλήματος. 

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Parisien» παράγοντες της Τσέλσι βρίσκονται στο Παρίσι για να διαπραγματευτούν με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ τη μετακίνηση του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Φυσικά, αναμένουν και την απόφαση της Παρί, η οποία όπως αναφέρει το δημοσίευμα παραμένει αναποφάσιστη για την περίπτωση του 31χρονου σταρ.

Τη φετινή σεζόν ο Νεϊμάρ έχει πετύχει 18 γκολ και έχει μοιράσει 17 ασίστ σε 29 παιχνίδια.

 

ΑΜΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε