Έπαινος σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ειδικού σχολείου της Πάτρας!

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής ΕΚπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Αχαΐας είχε την χαρά της διάκρισης με έπαινο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με το ψηφιακό παιχνίδι “Το κυνήγι των γραμμάτων…” (https://scratch.mit.edu/projects/296535507/fullscreen/)
Η διάκριση αυτή δόθηκε στα πλαίσια του 5ου Πανελλήνιου διαγωνισμού Scratch (ενός ελεύθερου – δωρεάν προγραμματιστικού περιβάλλοντος) που πραγματοποιήθηκε το σχολ. έτος 2018-2019 και ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.
Το παιχνίδι κατασκευάσθηκε με πολύ μεράκι από τους μαθητές:
Ζώη, Χρήστο, Γεωργία,  Χρήστο, Κωνσταντίνο, Αμαλία
με την βοήθεια των εκπαιδευτικών
Τσορμπατζόγλου Γιώργο – Πληροφορικό και Σικελιανού Δέσποινα – Ψυχολόγο.
Είναι ελεύθερο στο διαδίκτυο, και ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Έχει σαν σκοπό την εξοικείωση του χειριστή με το Ελληνικό πληκτρολόγιο, και χρησιμοποιήθηκε από το εργαστήριο Πληροφορικής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ, με κάποιες εξατομικεύσεις (όπως για παράδειγμα είναι τα πρόσωπα των μαθητών που εμφανίζονται στην θέση της μαργαρίτας) ώστε να το κάνουν πιο ελκυστικό και ευχάριστο.
 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)