Έως τις 30 Μαρτίου η έκθεση «Futura» στα Παλαιά Σφαγεία

14/03/2023 | 11:50

Έως και την Πέμπτη 30 Μαρτίου πρωινές αλλά και απογευματινές ώρες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εντυπωσιακή έκθεση «Futura» καρναβαλικής έμπνευσης 3D γλυπτών και video mapping installation με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Δημήτριο Βάρδα και συνδιοργανωτή τον Ευθύμιο Αργυράτο που φιλοξενείται στην αίθουσα των εκθέσεων στα Παλαιά Σφαγεία.

Συγκεκριμένα η έκθεση θα είναι ανοιχτή από σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου καθημερινά έως και την Πέμπτη 30 Μαρτίου τις ώρες 9.00-14.00 και 17.00-21.00 εκτός του Σαββατοκύριακου 25 και 26 Μαρτίου που θα παραμείνει κλειστή.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη έκθεση που αναδεικνύει το πνεύμα του Καρναβαλιού με τον πιο σύγχρονο και φαντασμαγορικό τρόπο, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και έχει προκαλέσει την προσοχή και τον θαυμασμό Πατρινών και επισκεπτών. Οι επισκέπτες έχουν μια σπάνια εμπειρία κατά την περιήγησή τους στην έκθεση που αναδεικνύεται από τον αρχιτεκτονικό φωτισμό του Τάκη Κυριαζή και περιλαμβάνει ξεχωριστά εκθέματα των Δημήτριου Βάρδα και Ευθύμιου Αργυράτου τα οποία εντάσσονται στην οπτική των δημιουργών τόσο σαν μεμονωμένες δημιουργίες όσο και ως μέρη ενός ενιαίου και συγκροτημένου εκθεσιακού συνόλου με  θέμα και άποψη για το Καρναβάλι.

Δείτε το βίντεο της έκθεσης

 

 

 

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική