ΕΟΠΥΥ: Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα την Παρασκευή – Τι θα γίνει με τα φαρμακεία

11/12/2019 | 21:52

 

Την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, δεν θα λειτουργούν οι ηλεκτρονικές εφαρμογές του ΕΟΠΥΥ «ως συνέπεια της παραγωγικής λειτουργίας του νέου data center, το οποίο έχει ως σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οργανισμού» , όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΕΟΠΥΥ.

Για την αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, από τα φαρμακεία του Οργανισμού θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα, τα έκτακτα περιστατικά καθώς και εκείνοι που αδυνατούν να προσέλθουν σε άλλη ημερομηνία λόγω προγραμματισμένων θεραπειών, σημειώνει ο Οργανισμός.

«Καλούμε τους υπόλοιπους ασφαλισμένους να προσέρχονται στα φαρμακεία από τη Δευτέρα 16/12/2019, οπότε θα επαναλειτουργούν όλες οι ηλεκτρονικές λειτουργίες του Οργανισμού,» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ